fbpx

bughea_3dea0.jpg

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost la un pas de înec. Miercuri după - amiază a încercat să traverseze pârâul Bughișoara, din satul Bughea de Jos, comuna Gura Vitioarei, dar s-a dezechilibrat și a căzut în apă.  Aproape cinci minute a stat sub apă, până când a fost scos la mal de localnici.

De regulă, pe timpul verii, pârâul Bughișoara este un fir de apă care nu trece de gleznă. Din cauza ploilor torențiale, debitul apei a crescut. Prin urmare, bărbatul, s-a dezechilibrat și a căzut în apă.

Localnicii l-au văzut după aproape cinci minute. Aceștia au sunat disperați la 112, dar au reușit să-l scoată pe . La fața locului s-au deplasat echipaje ale ISU Prahova, Serviciului de Ambulanță și ale Poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova i-au acordat asistență medicală, iar ulterior bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Bărbatul nu este la prima cumpănă în viață. Localnicii spun că acesta ar fi fost, în trecut, victima unui accident. Bărbatul a stat trei luni în comă, apoi și-a revenit miraculos. 

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg