Horia Tiseanu, un primar sensibil! Doar criticile presei și câmpinenilor îl deranjează, nu și starea deplorabilă a străzilor

0
lucrari_3ed12.JPG

lucrari_3ed12.JPGPrimarul de la Câmpina este foarte activ în mediul virtual, în ultima vreme, unde încearcă să-și prezinte inexistentele realizări. Avalanșa de critici, venită atât din partea presei, cât și a localnicilor sătui de gropi, denivelări, lipsa utilităților și lucrări care durează la nesfârșit, este greu de „ingurgitat“ de edilul care pare a fi într-o căutare disperată de imagine.

Încă de când au fost demarate lucrările la strada Bobâlna, laudele primarului pentru fiecare pas făcut au fost contracarate de către câmpineni, care și-ar fi dorit ca lucrurile să fie într-un alt ritm și la o cu totul altă dimensiune într-un oraș unde aproape că ți-e imposibil să nu-ți „rupi“ mașina.

A încercat să se apere de critici dând vina, în permanență, pe vreme, pe operatori, pe oricine și orice altceva… Nu i-a mers pentru că riveranii și cei care circulă prin zonă nu sunt legați la ochi și i-au exemplificat primarului modul „a la Dorel“ în care se face modernizarea acestei străzi.
Edilul nu s-a lăsat și le-a răspuns printr-un mesaj postat pe facebook, în care susține că în afara unor „sincope accidentale, s-a lucrat foarte bine“.

„Dragi prieteni,
Văd că abundă postările în care apar tot felul de critici față de lucrarea mult așteptată de asfaltare a str.Bobâlna. De exemplu pentru ca nu s-a asfaltat tronsonul între cimitir și Neptun.

Este simplu: trebuie să avem minim două zile în care să nu plouă, pentru ca stratul de balast să fie recepționat de către Inspecția de Stat în Construcții. Sper ca astăzi (nr. miercuri, 12 iunie) vom realiza acest lucru. Apoi se poate turna beton și asfalt.
De altfel pe trotuarul de pe partea stângă (spre Calea Doftanei) s-a lucrat continuu.

P.S. Cu unele sincope accidentale, s-a lucrat foarte bine. Dar criticii nu spun nimic despre o altă lucrare, care s-a împotmolit chiar la final, dar pe care nu o monitorizez eu. Ghici care?”, a transmis primarul pe pagina sa de facebook.

O postare care i-a reînnoit colecția de critici. Unul dintre câmpineni i-a scris: „Oare cât te mai minți singur… Te chinui pentru o stradă și trotuare de 3 luni… Eu zic că faci asfaltare doar pe Facebook. Dacă pt o strada durează atât, nu mă mai supăr pe cei cu autostrăzile“.

O altă persoană care tranzitează zona, i-a spus primarului ceea ce tot vede de trei luni încoace: „Hai să fim serioși! Eu merg zilnic spre serviciu pe acea stradă și am văzut cu ochii mei cum se lucrează. Au fost zile fără ploaie când nimeni nu «mișca» nimic și zile în care, pe ploaie, era o mare agitație pentru ca venise șefu’ să mobilizeze echipa”.

La ritmul de lucru, șansele ca această arteră să fie gata până la sfârșitul lunii sunt aproape nule.

Sursa foto: facebook primar Horia Tiseanu

primari_76db8.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău