Copilul care a căzut de la etaj, ieri seară, la Brazi, a scăpat miraculos

0
spitalul-pediatrie-ploiesti-copil_34d73.jpg

spitalul-pediatrie-ploiesti-copil_34d73.jpg

Incidentul nefericit a avut loc, marți seară, în comuna Brazi. Un copil în vârstă de 2 ani și 7 luni, într-o clipă de neatenție, a picat de la etajul II al unui bloc. Băiețelul a fost transportat la spital, însă aici cadrele medicale au rămas surprinse. Chiar dacă a căzut de la aproape șase metri înălțime, micuțul nu are nici măcar o fractură.

Profitând de o clipă de neatenție, băiețelul s-ar fi urcat pe un scaun, apoi pe masa de la calculator și a căzut prin fereastra deschisă, în timp ce tatăl său era la baie.

Citește și: Un băiețel, în vârstă de aproape 3 ani, a căzut de la etajul II al unui bloc din Brazi. UPDATE

Minorul a fost transportat, mai întâi, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost supus unor investigații medicale, având în vedere că se bănuia că, în momentul impactului cu solul, acesta ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral.

Din fericire, copilul a scăpat miraculos. Cadrele medicale au rămas surprinse când au constatat că, deși minorul a căzut de la etajul II al blocului, practic de la o înălțime de aproximativ 6 metri, acesta nu a suferit nici măcar o fractură.

Având în vedere incidentul, minorul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie Ploiești, unde a rămas internat la Secția de Chirurgie, pentru a rămâne sub supravegherea medicilor.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău