strada_Bobalna_6fb71.JPGMunicipalitatea câmpineană se pare că vrea să stabilească un nou record în domeniul realizării lucrărilor la infrastructura rutieră. De aproape două luni și jumătate, reprezentanții Primăriei Câmpina se „laudă“ cu o singură lucrare, una care pare fără de sfârșit: cea de pe strada Bobâlna.

O arteră de câteva sute de metri care, în alte localități, ar fi fost gata în maximum o lună, la Câmpina este reabilitată de la începutul lui aprilie. Lucrările au ajuns pe ultimul tronson al arterei care face legătura cu Calea Doftanei, însă după ritmul de melc în care sunt executate, probabil că va trece și această lună fără a fi făcută recepția modernizării.

Până și primarul a renunțat să se mai laude pe facebook cu marea „realizare“, singura lucrare capitală a infrastructurii rutiere, demarată în acest an în Câmpina. Și asta pentru că în loc de aprecieri, edilul s-a trezit cu o avalanșă de critici.

Dacă această lentoare caracterizează modul în care este reabilitată rețeaua de străzi din oraș, oare de câți ani și de câte mandate mai are nevoie primarul Tiseanu ca să reabiliteze întreg orașul care are, în acest moment, unele dintre cele mai proaste artere din județ?!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ținând cont că timpul tace și trece, iar cei din administrația locală, în frunte cu primarul, mai visează la un nou mandat, suntem tare curioși cum îi vor convinge pe câmpineni să le dea votul.

Foto:

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg