fbpx

microbuz_fd029.JPGExperiență extrem de neplăcută, sâmbătă, în jurul prânzului, pentru călătorii de pe ruta Slănic-Ploiești. În loc să aibă siguranța călătoriei pentru care plătesc, oamenii au asistat cum una dintre mașini a rămas fără baterie, fiind împinsă de către oamenii care erau în autogară.

Despre modul în care înțeleg unii șoferi de maxi-taxi să-și facă datoria, dar și despre stările deplorabile ale mașinilor folosite pentru transportul intrajudețean am mai scris și cu alte ocazii.

Din păcate, este o problemă care ne generează noi și noi subiecte. Pentru pasageri, călătoriile în astfel de situații sunt episoade pline de teamă și dezgust.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un moment elocvent pentru prezentarea stării tehnice a mașinilor care transportă zeci de persoane zilnic a fost filmat sâmbătă, la orele prânzului, de către o cititoare a www.observatorulph.ro.

Aceasta a comentat că „microbuzele sunt sub orice critică. Cele mai proaste și murdare mașini sunt pe acest traseu! Nimeni nu ne ajută cu nimic! Primarul dă din umeri, deși sunt multe probleme în Slănic, oraș turistic“.

VIDEO:

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg