posturi-vacante-experti-sociali_feb78.jpg

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 40 posturi de experți județeni servicii sociale – asistenți sociali, inclusiv în Prahova.

Posturile vacante sunt scoase la concurs în cadrul unui program derulat cu fonduri europene, care are drept scop combaterea sărăciei și a excluziunii sociale.

Posturile sunt scoase la concurs în județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brașov, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Vaslui.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să aibă cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România, să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă capacitate deplină de exercițiu și să nu fi fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Totodată, candidații trebuie să aibă studii universitare absolvite cu diplomă de licență în domeniul asistenței sociale;
aviz de exercitare a profesiei de asistent social, vechime în specialitatea studiilor și experiență minimă necesară de 5 ani, în specialitatea studiilor (asistență socială).

Constituie avantaj experiența în aplicarea managementului de caz și în coordonarea/monitorizarea serviciilor publice locale de asistență socială (conform CV).

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 02 iulie 2019, ora 10:00: proba scrisă, iar pe 08 iulie 2019, ora 10.00: proba interviu.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg