inundatii-bilanta-localitati-prahova_3fa33.jpg

Bilanțul pagubelor provocate de ploile torențiale crește de la o zi la alta. Până la data de 6 iunie, autoritățile din 39 de localități au raportat pagube din cauza inundațiilor. Pe listă figurează 406 locuințe și 332 de gospodării, dar și peste 60 de drumuri județene și locale distruse pe anumite tronsoane..

Dacă în urmă cu câteva zile, din cauza inundațiilor provocate în perioada 31 mai - 2 iunie figurau 19 localități în care s-au înregistrat probleme, acum pe listă figurează aproape 40.

Astfel, pe lista localităților cu probleme figurează Ploiești, Câmpina, Sinaia, Mizil, Urlați, Valea Călugărească, Berceni, Rîfov, Dumbrava, Sângeru, Albești, Lapoș, Ceptura, Bălțești, Gheorghița, Gornet Cricov, Bărcănești, Apostolache, Plopu, Slănic, Breaza, Jugureni, Șoimari, Posești, Teișani, Scorțeni, Valea Doftanei, Bertea, Starchiojd, Drajna, Cerașu, Călugăreni, Vadu Săpat, Șotrile, Chiojdeanca, Dumbrăvești, Gura Vitioarei, Salcia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până joi, în Prahova erau raportate 406 locuințe și 332 de gospodării afectate de inundații, dar și peste 128 de drumuri și locale distruse pe anumite tronsoane.

Însă, zilnic, din cauza ploilor sunt raportate noi pagube provocate de inundații. Ieri noapte au fost probleme la Bertea și la Aluniș. În ultima localitate, o viitură puternică a săpat și din drum, dar și din mal.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg