4_cad3a.jpg

După conferința de presă din această după-amiază, autoritățile din Prahova s-au deplasat la Bertea și Aluniș, acolo unde drumurile județene au fost grav avariate, rupte de viitură sau blocate de aluviuni.

Vineri, 31 mai, a fost cea mai puternică furtună care s-a produs în judeţul Prahova în ultimii ani. Furtuna a provocat moartea a patru copii, a distrus case și gospodării, a inundat sau a rupt drumuri din Prahova, lăsând în urmă un adevărat dezastru.

În urma precipitațiilor abundente înregistrate și astăzi, 6 iunie, în comuna Aluniș, în centrul comunei viitura a rupt o porțiune de circa 20 de metri din DJ214, pe sensul de mers Brebu către ALuniș. Circulația se desfășoară pe străzile comunale adiacente, zona fiind semnalizată adecvat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tot aici, o conductă de apă sub presiune care se afla în malul cursului de apă a fost dezvelită și în imediata apropiere se află şi un stâlp de electricitate de medie tensiune.

După conferinţa de presă din această după amiaza, dautoritățile din Prahova s-au deplasat la Bertea şi la Aluniş, localităţi unde ploile au adus aluviuni și bușteni.

Astfel, DJ101T de la Bertea către satul Lutu Roșu este acoperit cu aluviuni și bușteni, iar accesul se face doar pietonal.

Ambele situaţii sunt monitorizate, iar mâine dimineață se va interveni pentru punerea în siguranță, respectiv deblocarea accesului înspre satul Lutu Roşu.

4_fe178.jpg

3_3e2b8.jpg

2_f34fb.jpg

1_afab6.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg