fbpx

racheta_antigrindina_sangeru_inundatii_6dea5.jpg

O familie din comuna Sângeru a trăit clipe de coşmar, când o rachetă antigrindină le-a căzut pe locuinţă, distrugând o parte din acoperiş, potrivit site-ului Actualitatea Prahoveană.

Incidentul s-a petrecut a doua zi după dezastrul lăsat în urmă de inundații, când familia s-a întors acasă pentru a evalua pagubele și a se apuca de reparații.

Bărbatul susține că s-a speriat teribil în momentul în care, din senin a auzit o bubuitură. Cu gândul la viitura de vineri, s-a temut întâi că un nou val ar putea să lovească.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Când a ieşit din casă, însă, şi-a dat seama că locuinţa fusese lovită acum şi de o... racheta antigrindină. Omul răsuflă uşurat că membrii familiei se aflau în acel moment în casă şi nimeni nu a fost lovit de resturile rachetei.

El reclamă, însă, că autorităţile nu au făcut nimic ca să-l ajute, nici în privinţa inundaţiilor, nici după pagubele produse de racheta care, cel mai probabil, s-a defectat. 

Citește continuarea pe Actualitatea Prahoveană.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg