Mâncarea dietetică pentru copiii internați la Spitalul Sinaia, virală pe Facebook

0
pui-cartofi_14c53.jpg

pui-cartofi_14c53.jpg

Două fotografii postate pe rețelele de socializare, cu mâncarea servită copiilor la Secția de Pediatrie a Spitalului Sinaia, au isterizat mii de persoane. Conducerea unității medicale nu a dorit să intre într-o dispută promovată pe rețelele de socializare, precizând că, de fapt, este vorba de un meniu dietetic.

„Prietena mea și-a internat copilul la Spitalul Orășenesc Sinaia, secția de pediatrie. Farfuria aceasta e prânzul unui copil bolnav: o pulpă rece și scârboasă, fiartă de 2 zile și un piure mucilaginos cu cocoloașe”, a scris Corina Băcanu, pe Facebook, alături de o fotografie în care apare o pulpă de pui și o porție de piure.

Ulterior, pe aceeași pagină de socializare a fost postată o nouă fotografie cu un al doilea meniu, respectiv patru cartofi fierți. „Revin cu cina copiilor bolnavi, internați la Spitalul Orășenesc Sinaia, secția de pediatrie: cartofi cu gust de beci stătut, nespălați și murdari de pământ”, a scris Corina Băcanu pe Facebpok.

Conducerea Spitalului Sinaia a susținut că nu vrea să intre într-o dispută care a fost promovată pe rețelele de socializare și a precizat că meniul din imagini este unul dietetic, iar în acest sens unitatea medicală urmează să expună un punct de vedere cât mai rapid.

În urma imaginilor publicate, la Spitalul Orășenesc Sinaia a fost demarat un control din partea Ministerului Sănătății, însă în opinia conducerii unității medicale nu au fost depistate probleme.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău