victime-accident-drajna_85cbd.jpg

Accidentul rutier a avut loc în satul Ogretin, comuna Drajna, după ce două autoturisme au intrat în coliziune, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Pe carosabil era apă de la ploile torențiale.

Ajunse la fața locului, echipajele Serviciului de Ambulanță Prahova au constatat că, în urma impactului, cinci persoane au fost rănite.

Citește și: Accident rutier la Drajna! Cinci persoane au ajuns la spital UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Una dintre victime este o femeie în vârstă de 40 de ani, care prezenta un traumatism cranio-facial și care în momentul accidentului și-a pierdut cunoștința.

Alți doi răniți au fost doi adolescenți, unul în vârstă de 16 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toracic, iar altul în vârstă de 17 ani, cu traumatism cranio-cerebral.

O altă victimă a fost o fetiță în vârstă de 8 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, traumatism la coloană și traumatism la gambă.

Pe lista victimelor a figurat și o tânără, în vârstă de 25 de ani, care nu prezenta mărci traumatice, însă acuza dureri de cap.

Toate cele cinci persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești., pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg