fbpx

Screenshot_2_a400c.png

O ploaie de câteva zeci de minute a transformat orașul Slănic într-o adevărată Veneția. Toate străzile din zona centrală au fost inundate iar, la această oră (14.15), circulația se desfășoară cu mare dificultate.

UPDATE Circulație blocată pe DJ 102, la Vărbilău, din cauza inundațiilor. VIDEO

”A plouat atât de mult încât străzile s-au inundat. Iată imagini cu Strada Slănicului și strada principală care duce spre Ploiești”, susține unul dintre cititorii care ne-au trimis imaginile de mai jos.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă reamintim că județul Prahova a intrat astăzi, la orele 12.00, sub un nou cod portocaliu de vreme severă. Până la ora 21.00, va ploua abundent și torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40...50 l/mp și izolat 60...80 l/mp.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg