stabilizatoare-de-tensiune_5637d.jpg

Zeci de familii din localitatea prahoveană Sălciile s-au ales cu electrocasnicele arse și cu probleme la instalațiile electrice ale locuințelor în urma unei avarii Electrica ce s-a produs marți dimineață. 

Ionel Badea susține că avaria a avut loc în jurul orei 10.00 și la scurt timp a fost urmată de fluctuații în urma cărora a început să iasă fum din electrocasnicele din casă și din instalația imobilului. 

Contactat de observatorulph.ro, purtătorul de cuvânt al Electrica, Ion Bobeică a confirmat avaria precizând că aceasta s-a produs în urma secționării conductorului NUL al unui post de transformare din localitate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta a mai precizat că abonații ale căror electrocasnice s-au ars în urma fluctuațiilor trebuie să completeze un formular pe care să-l depună la sediul Electrica. În urma acestei proceduri se va forma o comisie care se va deplasa în teren și va constata daunele. 

În cazul în care se reușește repararea electrocasnicelor stricate, abonații trebuie să prezinte chitanțele aferente lucrării executate într-un service autorizat.

În cazul în care aparatele arse nu mai pot fi reparate, păgubiții trebuie să depună la sediul Electrica constatarea făcută o persoană autorizată în acest sens.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg