barbat-decedta-breaza-recuperare_d8921.jpg

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit duminică seară, în albia râului Prahova, în zona gării din Breaza. Bărbatul fusese dat dispărut cu o seară înainte, după ce a plecat de acasă cu un ATV și nu s-a mai întors. 

Căutarea bărbatului a început încă de sâmbătă, pe ambele maluri ale râului Prahova, însă au fost oprite din cauza întunericului.

Duminică dimineață, pompierii, jandarmii și polițiștii au reluat căutarea bărbatului, care plecase de acasă cu ATV-ul, însă nu s-a mai întors.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prima bănuială a fost că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din Breaza, a fost luat de apele învolburate ale râului Prahova, având în vedere că ATV-ul a fost găsit în zonă.

Citește și: Bărbat găsit decedat în albia râului Prahova, în zona gării din Breaza. Nu este exclus să fie persoana dată dispărută sâmbătă noapte - UPDATE

Duminică seară, în albia râului Prahova, în zona gării din Breaza, a fost găsit un bărbat mort. Și dacă la început erau numai bănuieli, după identificare, IPJ Prahova a anunțat că este vorba despre bărbatul dat dispărut.

Operațiunea a fost extrem de dificilă, având în vedere faptul că, în urma ploilor torențiale, nivelul apei râului Prahova a crescut. Pentru recuperarea cadavrului a intervenit un scafandru de la ISU Prahova, care a primit ajutor din partea celorlați colegi.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg