Imagini din timpul căutării bărbatului dat dispărut la Breaza. Se bănuiește că a fost surprins de apele învolburate ale râului Prahova – VIDEO

0
cautari-barbat-nistoresti-breaza_48fe2.jpg

cautari-barbat-nistoresti-breaza_48fe2.jpg

Căutările au demarat încă de sâmbătă, când o persoană a sunat la 112 și a povestit că bărbatul ar fi plecat să se plimbe cu ATV-ul însă nu s-a mai întors. Din cauza ploilor torențiale din ultimele zile, debitele râului Prahova au crescut mult și orice traversare a apei poate fi extrem de periculoasă. 

Potrivit IJJ Prahova, bărbatul a fost dat dispărut sâmbătă. De fel din Breaza, acesta a plecat sâmbătă, 1 iunie, la o plimbare cu ATV-ul, însă se bănuiește că a fost surprins de apele învolburate ale râului Prahova.

Citește și: Bărbat găsit decedat în albia râului Prahova, în zona gării din Breaza. Nu este exclus să fie persoana dată dispărută sâmbătă noapte – UPDATE

Cercetarea zonei semnalate s-a făcut, sâmbătă noaptea, până la orele 23.55, când căutările au fost sistate din cauza întunericului.

Citește și: Bărbat dat dispărut la Nistorești, după ce ar fi fost luat de apele învolburate ale râului Prahova. Este căutat de pompieri, polițiști, jandarmi și localnici

Perierea zonei semnalate, potrivit IJJ Prahova, a fost reluată duminică, în jurul orei 08.00, cu un efectiv de nouă jandarmi montani din cadrul Detașamentului de Jandarmi Sinaia, în cooperare cu lucrători de la poliția Breaza și subofiţeri din cadrul I.S.U. Prahova.

Căutările se efectuează în aval de podul pietonal de la Nistoreşti pe ambele maluri ale râului Prahova, a precizat IJJ Prahova.

Sursa foto, video – IJJ  Prahova

jandarmi-cautare-barbat-dat-disparut-breaza-nistoresti_86200.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău