fbpx

barbat-dat-disparut-raul-prahova_64c96.jpg

Pompierii prahoveni au fost în alertă încă de sâmbătă noapte, când, în jurul orei 22.50, au început căutarea bărbatului, care se bănuiește că a fost surprins de apele râului Prahova, în timp ce se plimba cu ATV-ul. Duminică dimineață căutările au fost reluate.

UPDATE: Bărbat găsit decedat în albia râului Prahova, în zona gării din Breaza. Nu este exclus să fie persoana dată dispărută sâmbătă noapte - UPDATE

UPDATE: Bărbatul este din Breaza și ar fi plecat sâmbătă, 1 iunie, la ora 10.00, la o plimbare cu ATV-ul. Căutările sunt efectuate în aval de podul pietonal Nistorești, pe ambele maluri ale râului Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Imagini din timpul căutării bărbatului dat dispărut la Breaza. Se bănuiește că a fost surprins de apele învolburate ale râului Prahova - VIDEO

Alerta s-a dat în jurul orei 22:50. O persoană a sunat la 112 și a anunțat dispariția bărbatului, pe raza localității Nistorești. Potrivit primelor date, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, se plimba cu ATV-ul, moment în care ar fi fost surprins de apele învolburate ale râului Prahova.

Pompierii prahoveni s-au mobilizat imediat, însă, din cauza întunericului, au întrerupt căutările. În această dimineață, în jurul orei 07.40, au fost reluate căutările cu pompieri, polițiști, jandarmi și localnici.

Foto IJJ Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg