cautari-sangeru-copil-viitura_fc453.jpg

Pentru a treia zi, pompierii prahoveni au reluat căutarea celui de-al patrulea copil luat de viitura puternică produsă vineri, la Sângeru. Alți trei copii surprinși de apele învolburate au fost găsiți decedați.

Tragedia cumplită de la Sângeru a mobilizat, în cea de a treia zi, 29 de pompieri militari, care, la prima oră a dimineții, au reluat căutarea celui de-al patrulea copil.

Citește și: Pompierii militari au găsit încă un băiețel decedat la Sângeru. Este cel de-al treilea copil luat de viitura puternică de ieri

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până acum, ceilalți trei frați ai micuțului, au fost declarați decedați. Primul copil, o fetiță în vârstă de 3 ani, a fost găsită vineri. Era în stop cardio respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, fetița a fost declarată decedată.

Citește și: Patru copilași au fost luați de viitură la Sângeru! UPDATE

Sâmbătă, pompierii militari au descoperit trupurile neînsuflețite ale altor doi copii. O fetiță în vârstă de 9 luni și un băiețel în vârstă de 6 ani.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg