pompieri-militari-sangeru-cautari-copii_abd27.jpg

Tragedia de la Sângeru este imensă. O mamă și cei patru copii au fost surprinși, vineri după-amiază, de o viitură puternică. Femeia a fost salvată, însă cei patru copii au fost purtați de apa învolburată. Trei dintre minori au fost declarați decedați, iar cel de-al patrulea a fost căutat, fără succes, toată ziua de 50 de pompieri.

Pompierii militari s-au mobilizat încă de vineri pentru căutarea celor patru copii luați de viitură. Mama copiilor a fost salvată de un localnic, însă micuții au fost purtați de apele învolburate.

Vineri seară a fost găsită o fetiță de 3 ani. Era în stop cardio-respirator, însă în ciuda eforturile medicilor de o readuce la viață nu s-a mai putut face nimic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Pompierii militari au găsit încă un băiețel decedat la Sângeru. Este cel de-al treilea copil luat de viitura puternică de ieri

Ziua de sâmbătă a venit cu două vești rele pentru mama îndoliată. Alți doi copii, unul de 9 luni și altul de 6 ani, au fost găsiți decedați.

Pentru cel de-al patrulea minor căutările vor fi reluate duminică, având în vedere că, acum, din cauza întunericului, orice încercare este sortită eșecului.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg