pompieri-militari-sangeru-cautari-copii_abd27.jpg

Tragedia de la Sângeru este imensă. O mamă și cei patru copii au fost surprinși, vineri după-amiază, de o viitură puternică. Femeia a fost salvată, însă cei patru copii au fost purtați de apa învolburată. Trei dintre minori au fost declarați decedați, iar cel de-al patrulea a fost căutat, fără succes, toată ziua de 50 de pompieri.

Pompierii militari s-au mobilizat încă de vineri pentru căutarea celor patru copii luați de viitură. Mama copiilor a fost salvată de un localnic, însă micuții au fost purtați de apele învolburate.

Vineri seară a fost găsită o fetiță de 3 ani. Era în stop cardio-respirator, însă în ciuda eforturile medicilor de o readuce la viață nu s-a mai putut face nimic.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Pompierii militari au găsit încă un băiețel decedat la Sângeru. Este cel de-al treilea copil luat de viitura puternică de ieri

Ziua de sâmbătă a venit cu două vești rele pentru mama îndoliată. Alți doi copii, unul de 9 luni și altul de 6 ani, au fost găsiți decedați.

Pentru cel de-al patrulea minor căutările vor fi reluate duminică, având în vedere că, acum, din cauza întunericului, orice încercare este sortită eșecului.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg