pompieri-cautari-sangeru-apa-viitura_e24ca.jpeg

Incidentul a avut loc vineri seară. O viitură puternică s-a produs la Sângeru, luând prin surprindere o mamă și cei patru copii. Ieri noapte, pompierii militari au găsit unul dintre copii, o fetiță în vârstă de trei ani în stop cardio-respirator, iar o alta copilă a fost găsită sâmbătă dimineață, la trei kilometri de locuința familiei.

UPDATE: ora 10.20 - Pompierii militari l-au găsit și pe cel de-al treilea copil luat de viitură. Din păcate și acesta este decedat. 

Peste 50 de pompieri militari s-au mobilizat în această dimineață în căutarea copiilor dați dispăruți la Sângeru, care au fost luați de viitură.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ieri apele învolburate au luat-o pe mamă și pe cei patru copii. Un localnic a reușit să o salveze pe mamă, iar puțin timp mai târziu, pompierii au găsit o fetiță de trei ani, care era în stop- cardio respirator. Din păcate aceasta a decedat.

În această dimineață, pompierii militari au reluat căutările și au mai descoperit o copilă, în vârstă de 9 luni, la trei km distanță de locuința familiei.. Fetița nu avea semne vitale.

La Sângeru, pompierii militari intervin cu două autospeciale, cu un autocamion de intervenție și cu o barcă de salvare.

foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg