ro-alert-prahova_2145b.jpg

Prahova se află vineri, începând cu ora 15.00, sub cod portocaliu de vreme rea. ISU Prahova a transmis o atenționare RO-alert pentru mai multe localități din județ.

ISU Prahova a transmis vineri, la ora 14.57, un mesaj de avertizare a populației privind: averse torențiale, grindină de mici și posibil medii dimensiuni, vijelii și frecvente descărcări electrice.

Pe lista localităților vizate figurează Sângeru, Posești, Ceptura, Gura Vadului, Apostolache, Cărbunești, Chiojdeanca, Lapoș, Călugareni, Salcia, Tătaru și Jugureni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Prahova se află până sâmbătă, la ora 10.00, sub cod portocaliu de ploi torențiale, la fel ca mai multe județe din țară.

Potrivit ANM, în cea mai mare parte a Munteniei și Dobrogei, nordul Olteniei, jumătatea de sud a Moldovei, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură, va ploua torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40...50 l/mp și pe arii restrânse 60…80 l/mp. În special în estul și sud-estul țării vor fi vijelii, grindină de medii și mari dimensiuni și frecvente descărcări electrice”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg