Carparhian O-Trophy, în weekend, în zona Plaiul Gurguiata, din Comarnic

0
concurs-campionat-orientare_617e1.jpg

concurs-campionat-orientare_617e1.jpg

Orașul Comarnic este gazda, în perioada 1 – 2 iunie, a concursului internațional ”Carparhian O-Trophy”, care include două etape de ranking mondial. Sportivii din mai multe țări sunt așteptați de plaiurile din Comarnic pentru a participa la cele două etape de ranking mondial, pe lângă Campionatul Național de Orientare pe Echipe.

„Primăria Comarnic, în colaborare cu Federația Română de Orientare, vă invită să participați în perioada 01-02 Iunie 2019 la CUPA ORAȘULUI COMARNIC la Orientare, desfășurată în zona plaiului Gurguiata, în paralel cu alte competiții de notorietate: ”Carparhian O-Trophy”, concurs internațional cu două etape de ranking mondial și Campionatul Național de Orientare pe echipe”, a anunțat Primăria Comarnic. 

Cupa Orașului Comarnic se acordă pentru patru categorii de sportivi, respectiv începători (copii fete și băieți, cu vârsta de până în 15 ani, inclusiv, și pentru tinere și tineri cu vârsta mai mare de 19 ani, inclusiv. 

„Zona de concurs cuprinde versanții Vârfului Gurguiata, întinzându-se spre vest și spre sud până la Valea Tălii. Concursul are loc sub auspiciile Federației Române de Orientare, în organizarea cluburilor sportive ”C.S. METROPOLITAN” București și ”O.K. Silva” Câmpina, cu sprijinul Primăriei Comarnic. Vor participa persoane cu vârste cuprinse între 12 și 75 de ani”, a precizat Primăria Comarnic.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 1-2 iunie 2019, în Plaiul Gurguiata. Aici ar urma să aibă loc și un spectacol artistic organizat de asociațiile culturale din oraș.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău