fbpx

minor-agresat-boldesti-scaieri_3fabe.jpg

Un minor în vârstă de 14 ani a fost agresat, joi noapte, de un adolescent de 16 ani, la Boldești Scăeni. Victima, care prezenta o plagă prin înțepare în zona toracelui, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Incidentul a avut loc în zona „Grajduri” din Boldești - Scăeni, În timp ce minorul de 14 ani se juca alături de mai mulți copii, în zonă a apărut un adolescent în vârstă de 16 ani, care, în urma unui conflict spontan, i-ar fi provocat victimei o plagă prin înțepare în zona abdomenului.

O persoană a sunat, joi noapte, în jurul orei 21.10, la 112 și a semnalat incidentul. Medicii de la Ambulanță ajunși la fața locului au constatat că victima prezenta o plagă punctiformă superficială în zona toracelui anterior, după ce ar fi fost înțepat cu un obiect de către adolescentul de 16 ani.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Băiatul rănit a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești pentru acordarea de asistență medicală de specialitate, însă nu a rămas internat la unitatea medicală.

Potrivit IPJ Prahova, în cauză au fost date sancțiuni în baza Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, fiind deschis, totodată, și un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. 

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg