Băiat de 14 ani înțepat în abdomen de un adolescent de 16 ani, ieri noapte, la Boldești – Scăeni

0
minor-agresat-boldesti-scaieri_3fabe.jpg

minor-agresat-boldesti-scaieri_3fabe.jpg

Un minor în vârstă de 14 ani a fost agresat, joi noapte, de un adolescent de 16 ani, la Boldești Scăeni. Victima, care prezenta o plagă prin înțepare în zona toracelui, a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Incidentul a avut loc în zona „Grajduri” din Boldești – Scăeni, În timp ce minorul de 14 ani se juca alături de mai mulți copii, în zonă a apărut un adolescent în vârstă de 16 ani, care, în urma unui conflict spontan, i-ar fi provocat victimei o plagă prin înțepare în zona abdomenului.

O persoană a sunat, joi noapte, în jurul orei 21.10, la 112 și a semnalat incidentul. Medicii de la Ambulanță ajunși la fața locului au constatat că victima prezenta o plagă punctiformă superficială în zona toracelui anterior, după ce ar fi fost înțepat cu un obiect de către adolescentul de 16 ani.

Băiatul rănit a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești pentru acordarea de asistență medicală de specialitate, însă nu a rămas internat la unitatea medicală.

Potrivit IPJ Prahova, în cauză au fost date sancțiuni în baza Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, fiind deschis, totodată, și un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe. 

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău