fbpx

DSC0236_62946.jpg
Desene pe asfalt, momente de magie, muzică, expoziții, plimbări cu trenulețul. De toate aceste lucruri, dar și de multe alte surprize se vor bucura toți copiii, la Sinaia, pe 1 iunie. Evenimentul va crea ceva dificultăți șoferilor, din cauza faptului că traficul va fi restricționat pe Bulevardul Carol I.

Programul pentru cei mici începe la ora 10.00 și se vor derula în zona centrală a stațiunii. Cei mici, însoțiți de un adult, vor avea parte de plimbări gratuite cu trenulețul, se vor putea da cu tiroliana în Parc Școala G.Enescu, dar și în Parcul „Dimitrie Ghica”. De asemenea, trambulina, castelul gonflabil, picturile pe față, desenele pe asfalt, momentele de muzică, joc și magie fac parte din programul dedicat celor mici.

thumbnail_0d808.jpg

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei care vor dori să plece și cu ceva informații din această zi, vor putea vizita, între 10-18, Muzeul Trenulețelor, Muzeul Orașului Sinaia, Muzeul Rezervației Naturale, Casino-ul și Pelișorul.

Restricții de circulație

Pentru buna desfășurare a activităților de Ziua Internațională a Copilului, circulația rutieră pe B-dul
Carol I din Sinaia va fi restricționată între orele 10.00 – 18.00, între sensul giratoriu de la Hotel Păltiniș până la intersecția cu strada Gării.
De asemenea traficul va fi restricționat pe strada Octavian Goga și pe strada Aosta (între B-dul Carol I și str. Spătar Cantacuzino)
Traficul rutier va fi deviat în totalitate pe B-dul Carol I – str. Mihail Kogalniceanu – str. Theodor Aman – str. Cășeriei – str. Furnica – str. Mânăstirii – str. Eroilor – B-dul. Carol I.

Harta_1_Iunie_1_ef1ef.jpg

Foto: Primăria Sinaia

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg