Trafic restricționat la Sinaia, de Ziua Copilului! Programul activităților pentru cei mici și rutele alternative pentru șoferi

0
DSC0236_62946.jpg

DSC0236_62946.jpg
Desene pe asfalt, momente de magie, muzică, expoziții, plimbări cu trenulețul. De toate aceste lucruri, dar și de multe alte surprize se vor bucura toți copiii, la Sinaia, pe 1 iunie. Evenimentul va crea ceva dificultăți șoferilor, din cauza faptului că traficul va fi restricționat pe Bulevardul Carol I.

Programul pentru cei mici începe la ora 10.00 și se vor derula în zona centrală a stațiunii. Cei mici, însoțiți de un adult, vor avea parte de plimbări gratuite cu trenulețul, se vor putea da cu tiroliana în Parc Școala G.Enescu, dar și în Parcul „Dimitrie Ghica”. De asemenea, trambulina, castelul gonflabil, picturile pe față, desenele pe asfalt, momentele de muzică, joc și magie fac parte din programul dedicat celor mici.

thumbnail_0d808.jpg

Cei care vor dori să plece și cu ceva informații din această zi, vor putea vizita, între 10-18, Muzeul Trenulețelor, Muzeul Orașului Sinaia, Muzeul Rezervației Naturale, Casino-ul și Pelișorul.

Restricții de circulație

Pentru buna desfășurare a activităților de Ziua Internațională a Copilului, circulația rutieră pe B-dul
Carol I din Sinaia va fi restricționată între orele 10.00 – 18.00, între sensul giratoriu de la Hotel Păltiniș până la intersecția cu strada Gării.
De asemenea traficul va fi restricționat pe strada Octavian Goga și pe strada Aosta (între B-dul Carol I și str. Spătar Cantacuzino)
Traficul rutier va fi deviat în totalitate pe B-dul Carol I – str. Mihail Kogalniceanu – str. Theodor Aman – str. Cășeriei – str. Furnica – str. Mânăstirii – str. Eroilor – B-dul. Carol I.

Harta_1_Iunie_1_ef1ef.jpg

Foto: Primăria Sinaia

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău