razie-microbuze_b772c.jpg

Polițiștii au organizat, marți, în intervalul 15:00-18:00, o acțiune pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri, pe principalele drumuri naționale din județ și pentru identificarea conducătorilor de vehicule care săvârșesc abateri la trecerile la nivel cu calea ferată. Un microbuz care efectua transport de persoane a fost depistat fără licență.

Microbuzul care efectua transport de persoane, fără licență de traseu, a fost depistat pe raza satului Românești, comuna Bărcănești. Acesta nu a fost însă singurul incident. 

Pe raza comunei Blejoi a fost depistat un bărbat care conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, fără a fi titular al atestatului de conducător auto, iar în localitatea Măgurele, polițiștii au identificat un bărbat care conducea o autoutiliatră, folosind un dispozitiv care altera datele înregistrate de aparatul tahograf.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În numai trei ore, timp în care a avut loc „acțiunea fulger”, polițiștii au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 45.220 lei și au retras două certificate de înmatriculare auto.

Pentru a preveni principalele cauze generatoare de accidente rutiere, polițiștii vor continua acțiunile specifice și în zilele următoare, a anunțat IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg