WhatsApp_Image_2019-05-27_at_15.27.50_89927.jpeg
Consilierii locali din Câmpina se întrunesc miercuri după-amiază pentru a dezbate și supune aprobării mai multe proiecte, în cadrul ședinței ordinare. Printre acestea și organigrama celor două spitale din Câmpina, dar și recalcularea chiriei la locuințele pentru tineri, ridicate prin ANL.

Venit cu ceva întârziere, miercuri va fi dezbătut și votat proiectul privind împărțirea banilor pe trimestrul I.

Va fi stabilită și comisia de evaluare, în vederea atribuirii contractelor de finanțare nerambursabile.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un alt proiect așteptat de câmpineni este cel privind aprobarea Programului de investiții pe anul 2019, cu finanțare din surse proprii și Fond IID ce vor fi realizate de către SC Hidro Prahova SA. Printre aceste lucrări, localnicii speră să se regăsească și reabilitarea străzii Calea Doftanei.

Și cele două spitale sunt vizate în ședința de miercuri. Pe lângă aprobarea organigramei și statutului de funcții pentru SMC și Spitalul Voila, aleșii vor decide și care vor fi reprezentanții CL în Comisia de concurs/examen în vederea ocupării funcției vacante de director medical la Spitalul Municipal.

Totodată va fi supusă aprobării și repartizarea de sume bănești unor unități de cult religios din Câmpina, aferente anului curent.

În total, 20 de proiecte vor fi dezbătute și supuse votului de către consilierii locali câmpineni.

Cei care vor să le consulte, găsesc dispoziția privind convocarea CL pe site-ul Primăriei Câmpina: http://www.primariacampina.ro.

Foto:

WhatsApp_Image_2019-05-27_at_15.27.50_729ff.jpeg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg