terapie-intensiva-ploiesti_cf5d0.jpg

Incidentul a avut loc vineri după amiază, când un tânăr în vârstă de 30 de ani, internat de mai mulți ani la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică din Urlați, a căzut de la etajul unu al clădirii. Chiar dacă distanța față de sol nu a fost mare, tânărul s-a rănit grav în momentul căderii, la această oră fiind internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Ploiești.

Imediat după producerea incidentului, personalul centrului a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță.

Tânărul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dacă traumatismul cranio-cerebral suferit a fost considerat unul minor, nu același lucru se poate spune despre celelalte fracturi suferite. 

„La această oră, tânărul, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, se află internat, la Terapie Intensivă, la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean Ploiești”, a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești.

Inițial incidentul a fost raportat ca o tentativă de suicid, însă ulterior, date fiind afecțiunile de care suferă pacientul, se presupune că acesta ar fi căzut de la etaj.

„Tânărul nu are familie și a fost internat la centrul de la Urlați de mai mulți ani. Imediat după producerea incidentului,personalul a solicitat o ambulanță, iar conducerea instituției ne-a semnalat evenimentul nefericit”, ne-a declarat Viorel Călin, directorul DGASPC Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg