informare-meteo-vreme-rea_b3eb7.jpg

După ploile torențiale din weekend, meteorologii au anunțat că mercurul în termometre va urca până la valori de 30 - 32 de grade Celsius. Prahova nu scapă însă de ploile torențiale. Mai ales în zona de munte, la altitudini de peste 1800 de metri, se vor semnala averse cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de vânt. De marți seară, 28 mai, intră în vigoare o nouă informare meteo de vreme rea.

După ce în weekend în mai multe localități a plouat torențial, meteorologii au anunțat că vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile atmosferice vor ajunge chiar și la 30 - 32 de grade Celsius. 

ANM a emis o informare meteo potrivit căreia vremea va fi în general frumoasă, însă de marți seară (28 mai) și în după-amiaza zilei de miercuri (29 mai), „probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice – averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, va fi ridicată”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O prognoză meteo specială a fost emisă și pentru municipiul București. Aici, potrivit ANM în perioada 28 mai (seara) - 29 mai (seara), se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg