bataie-gara-sud-ploiesti-prahova_6238f.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în zona Gării de Sud din Ploiești. Trei persoane l-au lovit cu pumnii și picioarele pe un bărbat căzut pe trotuar. Agresorii, doi bărbați și o femeie, la vederea jandarmilor au fugit, însă au fost prinși și imobilizați.

Scene de groază sâmbătă seară la Ploiești. Un bărbat căzut la pământ a fost lovit, cu pumnii și picioarele, de trei persoane. Totul a avut loc în zona Gării de Sud.

O patrulă de jandarmi, din cadrul IJJ Prahova, care acționa în zona Gării de Sud, s-a sesizat din oficiu, în jurul orei 19.25, cu privire la faptul că doi bărbați o femeie aplicau lovituri cu pumnii și picioarele unui bărbat căzut pe trotuar,.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul căzut la pământ prezenta răni la nivelul feței. „La vederea jandarmilor agresorii au fugit procedându-se la urmărirea acestora care au fost prinși și imobilizați într-un timp foarte scurt ”, a precizat IJJ Prahova.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violente.

„Persoanele implicate în incident împreună cu documentele întocmite au fost predate organelor de urmărire penală pentru continuarea verificărilor în cauză”, a mai anunțat IJJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg