grindina-fantanele_d15c5.jpg

Prahova se află vineri, până la ora 17.00, sub atenționare de cod galben de ploi torențiale, căderi de grindină și intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie. La Fântânele deja au apărut probleme din cauza grindinei, care, în anumite zone, a afectat cultura de viță-de-vie.

În ciuda faptului că în anumite localități, temperaturile atmosferice au urcat până la 22 - 24 de grade Celsius, în alte zone, fenomenele meteo au afectat culturile de viță-de-vie.

Citește și: O nouă atenționare de ploi torențiale, vijelii și căderi de grindină în Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Așa s-a întâmplat la Fântânele, localitate situată la 35 de kilometri de Ploiești. „Pe durata codului galben s-au înregistrat căderi de grindină, în special în zona de deal a localității. La fel ca în urmă cu câteva săptămâni, grindina a afectat în principal cultura de viță-de-vie. Împreună cu reprezentanții Direcției Agricole vor fi efectuate constatări la fața locului pentru evaluarea pagubelor”, a precizat Constantin Nițu, primarul comunei Fântânele. 

Fenomene extreme s-au înregistrat în special în satul Bozieni, comuna Fântânele. Atenționarea de cod galben de ploi torențiale, intensificări ale vântului și căderi de grindină este valabilă vineri, până la ora 17.00.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg