Șoferul care a produs accidentul pe DN1, la Băicoi, ar fi suferit o criză de epilepsie

0
accident-dn1-baicoi-starea-victimelor-spitalul-judetean-ploiesti_83b60.jpg

accident-dn1-baicoi-starea-victimelor-spitalul-judetean-ploiesti_83b60.jpg

Accidentul rutier a avut loc marți după-amiază, pe DN1, pe raza localității Băicoi, în zona societății Forja Neptun, după ce patru autoturisme au intrat în coliziune.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite și au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Citește și: Accident rutier pe DN1, la Băicoi. Trafic blocat pe sensul de mers spre Câmpina – FOTO

Printre victime se număr și șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, care se pare că ar fi suferit o criză de epilepsie. Acesta a fost preluat de Ambulanță în status postsincopă și prezenta  După investigațiile medicale, conducătorul autoturismului nu a rămas internat la spital.

Cea de a doua victimă, un bărbat în vârstă tot de 56 de ani, a fost inițial transportat la Spitalul Județean Ploiești. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, cu pierderea stării de cunoștință, dar și o contuzie toraco-abdominală. Pentru  investigații medicale suplimentare, bărbatul a fost transportat la un spital din București, iar, ulterior, s-a întors la unitatea medicală din Ploiești, unde a rămas sub supraveghere în cursul nopții, iar astăzi va fi externat.

cea de a treia victimă, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care prezenta un traumatism la coloana cervicală, un traumatism hemitorace și un traumatism la genunchi nu a rămas internat.

Citește și: Noi imagini de la accidentul de pe DN1, de la Băicoi – VIDEO, FOTO

Potrivit primelor cercetări se pare că accidentul rutier s-a produs după ce un autoturism, care se afla pe banda 1, ar fi acroșat lateral un auto de pe banda 2, după care a intrat în coliziune față-spate cu o altă mașină care circula în fața sa. În urma impactului, cel de-al treilea autoturism a fost proiectat într-o altă mașină din față. Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău