accidente-starea-victimelor-spitalul-judetean-ploiesti_32521.jpg

Cinci persoane, printre care și doi copii, au ajuns, luni, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, în urma unor accidente rutiere care s-au produs pe șoselele din Prahova. 

Primul accident s-a produs pe DN1, la Nistorești, după ce un autoturism s-a răsturnat, pe sensul de mers spre Brașov. În urma evenimentului rutier o persoană a fost rănită. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Acesta prezenta o plagă în zona frontală și a fost supus unor investigații medicale.

Câteva minute mai târziu, un nou accident rutier a fost raportat la 112, de data aceasta pe DJ 100 B, în apropiere cu intersecția cu DN1D, în zona localității Bărăitaru. Un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani a intrat cu mașina într-un copac. Două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Este vorba despre tânăra în vârstă de 20 de ani, care prezenta o plagă la mână și un traumatism la coapsă, dar și o fetiță în vârstă de 7 ani, care avea un traumatism cranio-cerebral, traumatism la picior și traumatism toraco-abdominal. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un al treilea accident a avut loc în jurul orei 11.00, în Ploiești. O femeie în vârstă de 47 de ani a fost acroșată de un autoturism, în zona tribunalului. Victima accidentului prezenta un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Un alt accident a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.00, după ce un bărbat, în vârstă de 53 de ani, aflat în stare de ebrietate, a căzut dintr-o căruță. Victima prezenta un traumatism cranio-facial, însă a refuzat transportul la spital.

La ora 18.00, un alt accident a fost raportat la 112. Evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Independenței din Ploiești, în zona Poșta Mare, după ce un motociclist a fost acroșat de un autoturism. În urma impactului, motociclistul, un tânăr vârstă de 31  de ani, a fost rănit. Acesta a suferit un traumatism la picior Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Un alt accident rutier s-a produs luni seară, în jurul orei 19.00, în zona LIDL Vest, după ce un copil în vârstă de 4 ani a fost acroșat de un autoturism. Minorul prezenta un traumatism cranio-facial și a fost transportat la Unitatea de Primiri a Spitalului Județean Ploiești.Urgențe 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg