accidente-starea-victimelor-spitalul-judetean-ploiesti_32521.jpg

Cinci persoane, printre care și doi copii, au ajuns, luni, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, în urma unor accidente rutiere care s-au produs pe șoselele din Prahova. 

Primul accident s-a produs pe DN1, la Nistorești, după ce un autoturism s-a răsturnat, pe sensul de mers spre Brașov. În urma evenimentului rutier o persoană a fost rănită. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 32 de ani, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Acesta prezenta o plagă în zona frontală și a fost supus unor investigații medicale.

Câteva minute mai târziu, un nou accident rutier a fost raportat la 112, de data aceasta pe DJ 100 B, în apropiere cu intersecția cu DN1D, în zona localității Bărăitaru. Un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani a intrat cu mașina într-un copac. Două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Este vorba despre tânăra în vârstă de 20 de ani, care prezenta o plagă la mână și un traumatism la coapsă, dar și o fetiță în vârstă de 7 ani, care avea un traumatism cranio-cerebral, traumatism la picior și traumatism toraco-abdominal. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un al treilea accident a avut loc în jurul orei 11.00, în Ploiești. O femeie în vârstă de 47 de ani a fost acroșată de un autoturism, în zona tribunalului. Victima accidentului prezenta un traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. 

Un alt accident a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.00, după ce un bărbat, în vârstă de 53 de ani, aflat în stare de ebrietate, a căzut dintr-o căruță. Victima prezenta un traumatism cranio-facial, însă a refuzat transportul la spital.

La ora 18.00, un alt accident a fost raportat la 112. Evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Independenței din Ploiești, în zona Poșta Mare, după ce un motociclist a fost acroșat de un autoturism. În urma impactului, motociclistul, un tânăr vârstă de 31  de ani, a fost rănit. Acesta a suferit un traumatism la picior Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Un alt accident rutier s-a produs luni seară, în jurul orei 19.00, în zona LIDL Vest, după ce un copil în vârstă de 4 ani a fost acroșat de un autoturism. Minorul prezenta un traumatism cranio-facial și a fost transportat la Unitatea de Primiri a Spitalului Județean Ploiești.Urgențe 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg