Bărbatul acuzat că a ucis o tânără din Rîfov a fost eliberat condiționat în 2018, după ce a fost condamnat pentru tâlhărie

0
cadavru-padure_5ca9b.jpg

cadavru-padure_5ca9b.jpg

Bărbatul acuzat că a violat și ucis o tânără în vârstă de 19 ani din Rîfov a mai avut probleme cu legea și în trecut, când a fost condamnat la un an și cinci luni de închisoare pentru tâlhărie și amenințare. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost eliberat condiționat în 2018.

Tânărul a fost acuzat în septembrie 2016 că a tâlhărit un bărbat și că a amenințat pe un altul, iar câteva luni mai târziu, în 2017, a primit o condamnare de un an și cinci luni cu închisoarea și a fost obligat la plata a 10.000 de lei, daune morale, pentru una dintre persoanele vătămate.

În dosarul penal de la acea dată s-au constituit ca parte civilă și Spitalul Județean Ploiești, cu suma de peste 6.600 de lei, reprezentând cheltuieli pentru serviciile de spitalizare pentru partea vătămată, dar și Serviciul de Ambulanță Prahova, cu peste 180 de lei, pentru serviciile medicale prespitalicești.

Anul trecut, în luna februarie, tânărul a fost eliberat condiționat, dată la care s-a reîntors în comuna natală și a devenit cioban la o stână din apropiere.

Asta până ieri, când tânărul a recidivat. De data aceasta, bărbatul a fost acuzat că a violat și ucis o tânără în vârstă de 19 ani, din localitate.

Citește și: Crimă în Prahova. Tânără în vârstă de 19 ani, violată și ucisă de un cioban

Tânărul a fost reținut și condus la audieri, unde și-a recunoscut fapta, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și omor.

Citește și: Cum s-a petrecut crima din Prahova. Suspectul și-a recunoscut fapta

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă să stea ani mulți după gratii, având în vedere că la anii de detenție i se va adăuga și perioada rămasă de executat pentru fapta de tâlhărie.

Foto cu caracter ilustrativ

tanar-eliberat-conditionat-acuzat-omor-rafov_99fef.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău