trecere-pietoni-trotuar-magazin-strada-deltei_d55d0.jpg

Construirea unui nou magazin Penny în Ploiești, la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Deltei, a venit la pachet cu o serie de reclamații din partea locuitorilor din zonă. De data aceasta este vorba de faptul că unul dintre trotuarele de pe strada Deltei a fost îngrădit și inclus în proiectul de amenajare a noului magazin.

„La intersecția străzilor Deltei cu Șoseaua Vestului , constructorii de pe șantierul Penny au confiscat trotuarul”, susține unul dintre cititorii Observatorulph.ro, care reclamă faptul că acest lucru poate conduce la accidente grave.

Citește și: Aglomerație de supermarket-uri în Ploiești. Se construiește un nou magazin în zona de Nord

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De altfel, trecerea de pietoni de pe strada Deltei se oprește fix în gardul șantierului unde va fi construit noul magazin Penny, iar pietonii sunt nevoiți să circule pe carosabil.

Citește și: Penny Market face angajări pentru viitorul magazin din Ploiești

„Noi sperăm că atunci când se va termina șantierul trotuarul de pe strada Deltei să fie redat cetățenilor. Și atunci, probabil, se va rezolva și problema legată de mașinile parcate pe acest trotuar. Că și din cauza mașinilor parcate pe trotuar pietonii erau nevoiți să circule tot pe carosabil”, este de părere un al locuitor din zonă.  

trecere-pietoni-gard_a5ccf.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg