60339634_1143832382407107_3265202565561712640_n_71fb2.jpg

Primăria comunei Puchenii Mari organizează cu prilejul zilei internaționale a copilului mai multe spectacole care îi va ține pe cei mici cu sufletul la gură. 

Edilul comunei, Constantin Negoi, a publicat pe pagina de facebook programul evenimentelor. 

”„Dacă-i copil, să se joace“ este unul dintre citatele ce mi-a rămas în minte din povestirea lui Ion Creangă, "Amintiri din copilărie", operă de căpătâi a marelui scriitor în care mulți dintre noi, cei mari de acum, ne regăsim.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Copilăria este poate momentul cel mai frumos din viața noastră și de câte ori pot, le spun celor mici să învețe, să fie ascultătători, să își iubească părinții și pe cei de lângă ei, și cel mai important lucru, să se bucure cu bucuria lor nevinovată, fără grija zilei de mâine, căci asta este în grija noastră a celor mari, să fie fericiți și să prețuiască fiecare clipă.

Pentru că de educația celor mici vă ocupați dumneavoastră, părinții și școala, mie, Primarului Comunei Puchenii Mari și celor din primărie ne revine datoria onorantă, ca de câteva ori pe an, de Crăciun și acum, pe 1 Iunie, să aducem zâmbete pe buzele copiilor.

Astfel, chiar dacă Ziua Copilului se sărbătorește la nivel internațional pe 1 Iunie, noi am hotărât să-i sărbătorim pe cei mici pe parcursul a mai multe zile.

Fantazia Circus va amplasa pe 2 Iunie un cort în Piața Agricolă Puchenii Mari și va susține un spectacol pentru copiii din Puchenii Mari, Puchenii Mici, Moara și Odăile, pe 3 iunie cortul va fi amplasat pe terenul de fotbal din Miroslăvești pentru copiii din Miroslăvești și Puchenii Moșneni în timp ce copiii din Pietroșani îi vor putea urmări pe jongleri, acrobați, fakiri, magicieni, dresori, iluzioniști și clowni pe data de 4 iunie.

Accesul celor mici la spectacole este gratuit, susținut de Primăria Puchenii Mari. Accesul persoanelor adulte va fi contracost.

Teatrul Ancuța din Ploiești nu s-a lăsat mai prejos și a decis să participe la evenimentul nostru de celebrare a copilăriei prin spectacole susținute pe 5 iunie, de la ora 17.00 la Căminul cultural din Pietroșani pentru copiii din acest sat, pe 6 iunie de la ora 9.30 la Școala Puchenii Moșneni pentru copiii din Miroslăvești și Puchenii Moșneni și în aceeași zi, de la ora 13.00, la After School-ul din incinta Primăriei pentru copiii din Puchenii Mari, Puchenii Mici, Moara și Odăile.

Durata evenimentului susținut de actorii Teatrului Ancuța va fi de aproximativ 2 ore în cadrul căruia cei mici vor participa la un spectacol muzical interactiv "Turtița fermecată", la o minidiscotecă, la jocuri muzicale și la numere de magie comică.” a scris edilul pe pagina de facebook

sursa foto: facebook Negoi Constantin

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg