cadavru-padure_d25f0.jpg

Tânăra violată și ucisă, Lăcrămioara Oana, în vârstă de 19 ani, locuia, împreună cu mama ei, în comuna Râfov. Ambele figurează, în evidențele DGASPC și ale Primăriei Râfov, ca având grad de handicap.

Pe lângă pensia de handicap, mama și fiica încercau să mai câștige câte un ban muncind cu ziua pe la oamenii din sat. Situația lor nu era nici pe departe una fericită, ambele fiind cunoscute ca având probleme psihice, spun localnicii.

Citește și: Crimă în Prahova. Tânără în vârstă de 19 ani, violată și ucisă de un cioban

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul tinerei a fost găsit duminică, în jurul orei 11.00. O persoană a sunat la 112 și a povestit că a găsit trupul neînsuflețit.

Legiștii ajunși la fața locului au constatat că aceasta  prezenta mai multe urme de violență, fapt care a condus la ideea că fata a fost întâi victimă a unui viol, iar ulterior a fost ucisă și abandonată.

Tânărul acuzat de viol și de crimă este în vârstă de 23 de ani, și este de fel din satul Sicrita, comuna Râfov. Acesta era cioban la o stână din apropiere.

La scurt timp după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la caz, tânărul a fost depistat și condus la audieri.  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și omor.

foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg