Până la finalul anului, toate străzile din Băicoi vor fi asfaltate

0
lucrari-asfaltare_9001b.jpg

lucrari-asfaltare_9001b.jpg

După ce mai mulți ani orașul Băicoi a fost renumit pentru starea proastă a drumurilor, anul acesta coșmarul șoferilor se va sfârși. Primăria orașului a investit masiv în infrastructură în ultimii ani, iar acest lucru se vede. 

Chiar dacă vorbim de unul dintre cele mai mari orașe din județ ca suprafață, la nivelul anului 2016 doar 55% din străzi erau asfaltate.  Acest lucru a determinat administrația locală să aloce suficienți bani astfel încât locuitorii să se bucure de condiții decente de transport. 

Așa se face că la finalul anului 2018, 97% din străzile din oraș au fost asfaltate, pe restul urmând ca lucrările să fie finalizate în cursul anului 2019. 

”De la începutul anului și până în prezent am asfaltat deja străzile Vlad Țepeș, Ghiocelului, Luminii și Simion Bărnuțiu și au mai rămas de asfaltat aproximativ 10-12 străzi secundare. Lucrările sunt îngreunate și de faptul că pe unele străzi unde a fost introdusă canalizarea, asfaltarea a trebuit să se facă din nou”, ne-a declarat Marius Constantin, edilul orașului Băicoi. 

sursa foto: radioconstanta.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău