alunecare-dc-133_c9d7e.JPG

Ploile din ultima vreme au creat probleme în mai multe localități din Prahova. La Telega, pământul a luat-o la vale în două zone. Una dintre alunecările de teren s-a produs pe DC 133, în punctul Școala, din Buștenari. În zonă vor fi impuse restricții de viteză, pentru evitarea producerii unor accidente rutiere.

Ploile abundente din ultima vreme au condus la producerea mai multor alunecări de teren. La Telega sunt afectate două zone.

„Prima alunecare este pe DC 133, în punctul Școala, din Buștenari, unde a avut loc o tasare de teren. Aici vor fi montate indicatoare rutiere cu limitarea vitezei la 10 km/h. DC 133 face legătura între Telega, Scorțeni și DC 11 C Cosminele. O a doua alunecare de teren este la familia Mihai, unde este necesară realizarea unui zid pentru consolidarea unui mal și realizarea unei rigole, pentru a preveni ca pământul să o ia la vale”, a precizat Ilie Gheorghe, primarul comunei Telega.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

consolidare
alunecare-teren-telega
alunecare-dc-133
alunecare-consolidare

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg