alegeri-europarlamentare-prahova-referendum_f6a50.jpg

Alegerile au loc duminică, 26 mai 2019, între orele 07.00 – 21.00. În Prahova vor exista 623 de secții de vot, dintre care 157 vor funcționa în Prahova. Fiecare persoană care se va prezenta la vot va primi câte trei buletine: două pentru referendum și unul pentru alegerile europarlamentare.

Buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum vor ajunge, duminică, în Ploiești, urmând ca acestea să fie distribuite în teritoriu la cele 623 de secții de vot.

Citește și: Biroul Electoral Județean Prahova a afișat listele de candidați pentru alegerile europarlamentare

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Alegerile europarlamentare au loc pe 26 mai, zi în care se va fi organizat referendumul. Fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot, respectiv unul pentru.alegerile europarlamentare și două pentru referendum.

În total în Prahova vor ajunge 2.176.311 buletine de vot, dintre care 725.437 sunt pentru alegerile europarlamentare. Tot duminică, la Prahova vor ajunge ștampilele cu mențiunea „votat” și timbrele autocolante.

Alegătorii votează la secțiile de votare la care sunt arondați cu domiciliul sau reședința, conform listelor electorale permanente.

Persoanele care, în ziua alegerilor, se vor afla într-o altă localitate decât cea în care este înscris în lista electorală pot să își exercite dreptul de vot în localitatea respectivă, la orice secție de votare, urmând a fi înscriși într-o listă suplimentară de către președintele biroului electoral al secției de votare, pe baza actului de identitate.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg