Starea victimelor din accidentul, de marți seară, de la Potigrafu

0
accident-starea-vitimelor-spitalul-judetean-ploiesti_621c1.jpg

accident-starea-vitimelor-spitalul-judetean-ploiesti_621c1.jpg

Accidentul rutier a avut loc, marți seară, pe DJ 100B, după ce un autoturism s-a răsturnat pe un teren viran. Patru persoane au fost transportate la spital, una dintre ele, în stare gravă, fiind preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul rutier ar fi avut loc pe fondul unei defecțiuni tehnice la autoturism. Conducătorul auto ar fi pierdut controlul direcției. Mașina a părăsit partea carosabilului, a lovit un gard, iar apoi s-a răsturnat.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunoștinței, a fost preluat de un elicopter Smurd pentru a fi transportat la spital.

Citește și: VIDEO-Imagini de la gravul accident produs la Potigrafu. Patru persoane au ajuns la spital

Alte trei persoane au fost transportate de ambulanțe la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Este vorba despre două tinere în vârstă de 20, respectiv 34 de ani, precum și de un tânăr în vârstă de 25 de ani. 

Toate cele trei persoane au fost în observație ca urmare a unor traumatisme cranio-cerebrale. Singura persoană care a rămas internată, pe Secția de Ortopedie, este tânăra în vârstă de 20 de ani, care prezintă o fractură de bazin și o fractură de claviculă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul cum s-a produs evenimentul rutier.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău