fbpx

front_60108.JPG
Câmpinenii se vor delecta pe 20 mai cu un nou spectacol de calitate. Pe scenă vor urca artiști ai Teatrului Notarra, care vor pune în scenă piesa „Mitică Popesscu“ de Camil Petrescu, regizată de Dan Tudor.

Spectacolul este programat la Casa de Cultură „Geo Bogza“ din Câmpina, de la ora 19.00.
Piesa este una în care râsul și plânsul merg mână în mână.  „Fizionomia morală este aceea a bucureșteanului care pare un personaj cu totul neserios: lăudăros fără pereche, chiulangiu, crai de mahala, farseur de prost gust. Autorul acestei comedii este el însuși regățean și român. El nu s-a putut împăca în niciun mod cu această reputație a lui Mitică pe care îl consideră frate bun. El crede că Mitică adoptă voit forma vulgară, aceasta fiind un simplu mod de a se apăra în fața vieții, așa cum unii timizi sunt obraznici, iar unii bătrâni, morocănoși.

Teza acestui spectacol este că un om nu trebuie judecat după ceea ce spune, ci după faptele sale. La 90 de ani de la premiera absolută a piesei lui Camil Petrescu, Teatrul Nottara aduce în atenția publicului un Mitică Popescu nou, sensibil, comic fără ostentație", declara Dan Tudor, actor și regizorul spectacolului, pentru cotidianul.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din distribuție fac parte: Dan Tudor, Ada Navrot, Dani Popescu, Cristian Nicolaie, Raluca Tița, Daniela Minoiu, Ion Haiduc, Andreea Măcelaru Șofron, Mihai Marinescu, Mircea Teodorescu. Scenografia este semnată de Corina Grămoșteanu, muzica îi aparține lui Vlaicu Golcea, iar mișcarea scenică a fost coordonată de Florin Fieroiu.

Spectacolul de pe 20 mai face parte din lista celor subvenționate de către autoritățile municipale, iar biletele costă doar 25 și 30 lei. Acestea au fost puse deja în vânzare la casieria Casei de Cultură „Geo Bogza“ din Câmpina.

Foto: 

afis_c7a52.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg