Scandal monstru, sâmbătă, în Bariera București. A fost nevoie de intervenția Poliției

0
incident-bariera-bucuresti_67e57.jpg

incident-bariera-bucuresti_67e57.jpg

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în zona Bulevardului Petrolului, din Bariera București. Două familii s-au luat la ceartă, după ce copiii uneia dintre ele ar fi aruncat cu pietre în timp ce cealaltă organizase o petrecere. Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital cu răni superficiale.

Liniștea din cartierul ploieștean Bariera București a fost tulburată de un scandal monstru izbucnit între două familii, una de români și cealaltă de etnie romă, totul degenerând într-o bătaie.

Sâmbătă, familia de români a decis să organizeze o petrecere în propria curte, moment în care copiii celeilalte familii au început să arunce cu pietre peste gard. 

Deranjați de comportamentul minorilor, doi bărbați de la petrecere s-au dus să discute cu părinții minorilor și să le explice comportamentul odraslelor.

Numai că, la scurt timp, părinții copiilor au mers la cei care au sesizat fapta să ceară ei socoteală.Iar de aici până la altercația dintre cele două familii a fost doar un pas.

Bărbatul care i-a reclamat pe copii a luat o macetă să se apere, iar tatăl copiilor reclamați a apucat obiectul și s-a tăiat la mână.

Conflictul a fost aplanat numai după ce polițiștii au ajuns la fața locului. Trei persoane, printre care și un copil, au fost transportate la spital, cu răni superficiale.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, respectiv cel care s-a tăiat la mână în macetă, și o femeie în vârstă de 32 de ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral minor, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, iar un minor în vârstă de 13 ani, care prezenta escoriații, a fost dus la Spitalul de Pediatrie.

Polițiștii au aplicat patru sancțiuni, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Cercetările în cauză continuă.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău