fbpx

deschidere_543a7.JPG
O profesoară din Câmpina și-a propus să scoată din amorțeală societatea civilă. Cu o energie impresionantă, Georgiana Moldoveanu derulează o serie de proiecte care-i are ca actori principal pe elevii și tinerii din Câmpina, și nu numai. Din seria proiectelor puse pe
picioare de ea se numără și Câmpina Express - A City Hunt for European Democracy, realizat de grupul de inițiativă GAME CHANGERS, în parteneriat cu campania #dedataastavotez. Totul pe 18 mai, de la ora 10.00.

„Simpaticii din grupul de inițiativă GAME CHANGERS organizează, în parteneriat cu campania” #DEDATAASTAVOTEZ, pentru prima dată în acest oraș minunat CÂMPINA CITY HUNT.
Evenimentul este unul distractiv, în care participanții vor trebui să caute în oraș puncte de control unde vor fi așteptați de către voluntari cu activități adaptate în spiritul civic, prin care ne propunem să înțelegem mai bine de ce trebuie să mergem la vot. Atracția principală o reprezintă cele 12 steluțe care trebuie să fie acumulate de o echipă pentru a câștiga competiția”, sunt precizările făcute de inițiatoarea proiectului, Georgiana Moldoveanu, profesoară de Engleză la Colegiul „N.Grigorescu“ și Liceul Energetic din Câmpina.

Povestea unui cadru didactic pasionat de ceea ce face și implicat în viața extracurriculară, aflați și de pe: Cum a reușit o tânără profesoară din Câmpina să-i învețe limba lui Shakespeare chiar și pe elevii din Ferentari.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Competiția începe la ora 10.00, este preconizată a dura cam trei ore, iar locul de desfășurare este Parcul „La Soldat“ din Câmpina.
Lista înscrierilor participanților este deschisă. Una dintre condiții este ca doritorii să aibă peste 17 ani.

Pentru înscrieri, sunt disponibile:
pe Facebook ,,Tineri cu Inițiativa Game Changers".
https://web.facebook.com/Tineri-cu-initiativa-Game-Changers-421589755285971/

pe pagina de Google: 
https://docs.google.com/forms/d/1sLoZ_u88cXA8yelS929S9hL6GBBTe4JCRVG_B1kVAu4/viewform?chromeless=1&edit_requested=true&fbclid=IwAR1H0fThoo10luZS6B3Mmx-KBN1tv3lLWlysKT8cY6c2Ae2P4d0HC_yUxzU

Cont de instagram: dedataastavotez.campina

Campania #dedataastaeuvotez este independentă de orice entitate politică din România și are ca scop informarea tinerilor în legătură cu procesul de votare pentru europarlamentare, cât și să îi determine să meargă la secțiile de votare pe 26 mai.

Detalii despre Campania #dedataastaeuvotez, puteți afla și de pe: 30 de elevi „bat“ la porțile liceelor pentru a-i informa pe tineri despre importanța participării la vot

vanatoare_7f55a.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg