fbpx

barbat-retinut_5d4fa.jpg

Bărbatul este acuzat de infracțiuni de înșelăciune prin metoda declinării de calități profesionale mincinoase și este cercetat de polițiștii prahoveni.

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape o lună. O femeie de 77 de ani a fost victima unei înșelăciuni, al cărui autor ar fi un bărbat din Giurgiu. Polițiștii de la Secția nr. 1 Ploiești au fost sesizați, pe 16 aprilie, cu privire la un incident mai aparte.

„S-a stabilit că persoana vătămată, în timp ce se afla în fața unei unități medicale din municipiu, a fost abordată de un bărbat, care s-a recomandat a fi directorul spitalului respectiv. Sub pretextul că acesta ar putea-o ajuta cu soluționarea dosarului medical și punerea la dispoziție a unei locuințe, individul a solicitat suma de 800 de lei, reprezentând contravaloarea unor taxe, iar femeia s-a conformat”, a precizat IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 40 de ani, din județul Giurgiu, cunoscut pentru infracțiuni comise prin același mod de operare și în alte zone ale țării și care, în prezent, se află sub incidența măsurii controlului judiciar.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de acesta pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

A fost condus la data de 09.05.2019, în baza unui mandat de aducere, de la sediul I.J.P. Giurgiu la sediul Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, unde a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei vineri, Judecătoria Ploiești a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg