fbpx

studenti-burse-ploiesti_a0804.jpg

Situație disperată pentru studenții de la UPG Ploiești, care nu și-au primit bursele de două luni. Aceștia reclamă faptul că deși universitatea încasează bani din taxele de școlarizare, din luna martie nu a mai virat bursele școlare.

„ Lună aceasta deja mi se pare ceva uluitor, în 12 zile teoretic ar trebui să fie virata bursa din luna aprilie dar noi nu avem nici măcar bursa pe martie. Întrebând colegii din facultate, am aflat trei ipoteze. Una conform căreia bursa va ajunge la noi vineri, 10 mai, pentru luna martie. A doua, bursele sunt semnate și nimeni nu știe de ce nu ajung banii la studenți. A treia conform căreia facultatea nu a primit un anume credit de la București și nu se știe nimic sigur, aceasta varianta fiind aflată de un coleg direct de la contabilitate. Mie mi se pare strigător la cer faptul că în fiecare lună suntem duși cu zăhărelul, iar aceasta facultate știe să încaseze banii pentru examene, restante, taxe de școlarizare samd, dar când vine vorba să ne dea banii, nu numai ca nu ii dau la timp, ba chiar mai apar și cazuri din acestea când nu se știe nimic”, este una dintre sesizările primite de la studenți.

Studenții au fost anunțați, prin Liga studenților, că astăzi ar urma să fie plătită una dintre burse, în condițiile în care se înregistrează două restanțe. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Alte minciuni în ceea ce privește bursa, spuse de liga studenților. Bursa nu a fost virată nici azi. Oamenii ăștia chiar își bat joc de studenții din universitate”, a reacționat un alt student.

Am încercat să obținem un punct de vedere și din partea conducerii UPG Ploiești însă nu am reușit.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg