fbpx

WhatsApp_Image_2019-05-10_at_13.51.36_6e780.jpeg
Taxele și impozitele locale din Câmpina vor fi indexate cu 4,6% pentru anul fiscal 2020. Proiectul a fost deja aprobat de către consilierii locali în cadrul ședinței ordinare de la finalul lunii aprilie. Unul dintre aleși a venit însă și cu un amendament prin care chiriile sediilor de partide să fie supuse aceleiași indexări.

Propunerea majorării cu rata inflației a chiriilor sediilor de partide din Câmpina i-a aparțiunut consilierului ALDE, Daniel Ioniță. Amendamentul însă nu a trecut de votul consilierilor. Aleșii locali câmpineni au votat proiectul în forma inițială, cea în care era propusă indexarea cu 4,6% a taxelor și impozitelor pentru anul fiscal 2020.

Majorarea reprezintă rata inflației și este comunicată pe site-urile oficiale ale Ministerului Finanțelor Publice și Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene. Sumele indexate se aprobă prin hotărâre a consiliului local și se aplică în anul fiscal următor.
Noile valori ale contribuțiilor pot fi consultate pe site-ul Primăriei Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto:

WhatsApp_Image_2019-05-10_at_13.51.36_52a81.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg