incendiu-ceptura_3b8c2.jpg

Pompierii militari au fost în alertă în noaptea de joi spre vineri după ce un incendiu a izbucnit la Ceptura. Focul a cuprins acoperișul unei anexe gospodărești. Ulterior, pompierii au stabilit că focul ar fi fost pus intenționat.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 00.43, la o anexă gospodărească din localitatea Ceptura. Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul și în interiorul anexei, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

Potrivit ISU Prahova, la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere, iar operațiunea de intervenție a fost finalizată în jurul orei 02.45. Șapte pompieri militari au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cercetările efectuate au indicat drept cauză probabilă a evenimentului folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat ISU Prahova.

Pagubele evenimentului au constat în electrocasnice, furaje și alte obiecte de uz gospodăresc depozitate în anexă.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg