fbpx

ambulanta-incident_59d2a.jpg

Incidentul a avut loc joi seară, în jurul orei 17.00, la Școala Generală Nicolae Bălcescu din Ploiești. Minorul agresat, în vârstă de 14 ani,  a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Bogdasar-Arseni” din București, pentru a rămâne sub supraveghere de specialitate.

Elevul ar fi avut un conflict cu un alt coleg și, ulterior, cel din urmă ar fi apelat la niște prieteni pentru sprijin. Numai că, în timpul unei altercații, minorul de 14 ani ar fi căzut și s-ar fi lovit cu capul de o bordură.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova, ajunși la fața locului, au stabilit că minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștiență.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: FOTO: Elev ploieștean cu traumatism cranio-cerebral, în urma unui conflict cu un coleg de la Școala Nicolae Bălcescu

Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost supus unei tomografii. Rezultatele au stabilit că minorul, în momentul în care s-a lovit cu capul de bordură a suferit o fisură a craniului, care, din fericire, nu a condus la provocarea de leziuni la nivelul creierului.

Pentru că la Spitalul Județean Ploiești nu pot fi internați minori, copilul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București, pentru a rămâne sub supravegherea medicilor.

În cauză se efectuează în continuare cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul. Până la această oră, la Poliție nu a fost depusă nicio plângere.

Foto cu caracter ilustrativ

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg