fbpx

post-concurs-spitalul-judetean-ploiesti_0c66e.jpg

Postul de manager al Spitalului Județean Ploiești a fost scos la concurs încă din luna martie, însă la termenul limită de depunere a dosarelor nu s-a înscris nimeni. Prin urmare, conducerea unității medicale va fi asigurată în continuare de Marius Niculescu, actualul manager interimar.

Postul de manager al Spitalului Județean Ploiești a fost scos la concurs în luna martie. Numai că, după anunțarea concursului, s-a întâmplat ca ministrul Sănătății, Sorina Pintea, să efectueze un control la unitatea medicală, fapt care a atras ulterior demisia în bloc a conducerii spitalului.

Citește și: Control în miez de noapte la Spitalul Județean Ploiești. Ministrul Sănătății a venit personal. Se lasă cu demiteri! - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Criză la spitalul județean Ploiești. Managerul, directorul medical și cel de îngrijiri au demisionat

Pe motiv că trebuie asigurată activitatea la unitatea medicală, mandatul lui Marius Niculescu, managerul spitalului, a fost prelungit cu încă trei luni, până la organizarea concursului.

Numai că, până la termenul limită de depunere a dosarelor pentru funcția de manager nu s-a prezentat nimeni. În acest context, Consiliul de Administrație de la Spitalul Județean Ploiești trebuie să scoată iar la concurs postul de manager.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg