Prahova se află sub cod galben de ploi. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

0
ploi-torentiale-vreme-temperaturi_e43f1.jpg

ploi-torentiale-vreme-temperaturi_e43f1.jpg

Prahova se află, până marți, la ora 23.00, sub cod galben de ploi torențiale, iar în zona montană este anunțat un nou val de ninsori, în special la altitudini de peste 1800 de metri. După episodul de vreme rea de astăzi, până pe 12 mai se va încălzi treptat, astfel încât media maximelor va atinge 21 de grade. Atenție însă! Nu scăpăm de ploi.

După episodul de astăzi, în care este așteptat un nou val de precipitații, dar chiar și ninsori în zona de munte, meteorologii vin și cu o veste bună.

Citește și: Imagini cu ninsoarea de la Refugiul Salvamont Bușteni – VIDEO

Până pe 12 mai, potrivit ANM, „vremea se va încălzi treptat, astfel încât media maximelor va atinge 21 de grade”. , pentru ca în ziua imediat următoare să se se răcească cu aproximativ 3 grade”.

„Din 14 și până în 19 mai se va încălzi din nou treptat, iar în ultima zi de prognoză media maximelor va fi de 21…22 de grade. Minimele termice vor fi în scădere până în dimineața zilei de 9 mai, când media lor va atinge 5…6 grade, în 10 mai dimineața vor fi în medie 9 grade, apoi nu vor mai avea modificări importante”, a anunțat ANM.

Meteorologii au precizat că în următoarele două săptămâni vor fi averse pe arii extinse aproape în fiecare zi. Excepție va face ziua de 8 mai și prima parte a zilei de 9 mai, când acestea vor fi posibile doar izolat.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău