tanar_ea2bf.jpg

Sfârșit tragic pentru tânărul în vârstă de 21 de ani, din Florești, cea de a treia victimă din accidentul care a avut loc în noaptea de 20 spre 21 aprilie, pe DN1, la Bănești. Duminică după-amiază inima băiatului a încetat să mai bată, după ce, timp de două săptămâni, tânărul a stat conectat la aparate. 

Tânărul era cea de a treia victimă a accidentului grav care a avut loc pe DN1. În acea noapte, a mers să-și ajute doi prieteni care au fost nevoiți să tragă autoturismul pe dreapta după ce au făcut pană. 

În timp ce încercau să rezolve problema, o autoutilitară a intrat în cele două autoturisme care staționau pe DN1, la Bănești, în zona Bisericii Călătorului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Clipele fatale în care nu au putut evita tragedia. Cum au murit cei doi bărbați în accidentul de pe DN1, de la Biserica Călătorului

Prietenii tânărului, în vârstă de 32 de ani, respectiv 36 de ani, au decedat pe loc. 

Citește și: A treia victimă din accidentul grav de pe DN1, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Florești, se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Pentru că se afla în comă acesta a ajuns la Secția de Terapie Intensivă, unde a fost conectat la aparate.

Citește și: Accident mortal pe DN1, în Prahova. Două persoane decedate, iar a treia victimă este rănită grav - UPDATE

Din păcate, după mai bine de două săptămâni de la producerea accidentului, tânărul a decedat.

„De acolo de sus să veghezi asupra noastră. Mai ales părinților, fratelui tău. Nu te vom uita niciodată Florin Robertin Andreiu. Dumnezeu sa te odihnească în pace”, este numai unul dintre zecile de condoleanțe postate pe rețelele de socializare.

Condoleanțe familiei!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg